Ödestriangeln ger vägvisning

Heikki Vesas ödestriangel

Utifrån de tusentals "spåstjärnor" Heikki Vesa lagt åt nyfikna medmänniskor genom åren och hans djupa insikt i kortens betydelser, har han konstruerat ett siarprogram. Programmet lägger ut korten efter ett mönster som han kallar Ödestriangeln.

 

Tolkningen skrivs ut i form av ca åtta sidor heltäckande information om allt från ekonomi och speltips till kärlek och barn. Givetvis kan en dator inte lämna lika precisa spådomar som en riktig siare. Se därför Ödestriangeln som ren förströelse även om den säkert ger dig en hel del positiva idéer för framtiden.

 

Beställ din egen Ödestriangel eller varför inte beställa den till en vän som en present?

 

Om du vill se ett exempel på hur en Ödestriangel ser ut, kan du klicka här.

 

Pris: 249 kr

Svar via e-post

(Om svar önskas via vanligt brev tillkommer en avgift på 30 kr för porto och hantering.)

För närvarande är det inte möjligt att betala med kort. Vi har därför tagit bort faktureringsavgiften vid beställning mot faktura. (Normal faktureringsavgift: 29 kr.)

Observer att det bara är möjligt att beställa om du har ett svenskt personnummer.

 

Leveranstid:

2-6 dagar (e-post)

1-2 veckor (vanlig post)

 

För närvarande går det tyvärr inte att beställa Ödestriangeln pga problem med betallösningen!

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.