Dagshoroskop
Måndagen den 24 oktober
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Nu kan du få lycka med kärleken. Det verkar även bli positivt och trivsamt för dig med vänner, och din popularitet bara växer. Kärlekslyckan blir din. Din ekonomi ska kunna förbättras, och det är antagligen nu som du vinner en slant i spel, stjärnorna säger att du bör ha en fin vinstmöjlighet.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Stjärnorna tror att du får fin utdelning när det gäller kärlek genom att vara diskret och inte handla överilat. Att lyssna till en vän är bra. Nu bör du vara optimistisk och verkligen tro på att du har den bästa ekonomi som går att få. Dagen ger dock ingen vinst i spel, så avstå spel.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Den här dagen kan komma att ge dig inspiration till nya idéer om arbetet. Våga lita till dina egna idéer, det ger dig framgång. Du klarar det mesta. Det sköna följer dig och ger du dig ut på en shoppingrunda så gör du inte bara nya fräscha inköp utan du får även fin harmoni och kanske någons leende.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Din lycka i kärlek är inte så stor just nu. Det kan vara så att du njuter av att få vila ensam. I kärleken finns ingen större chans till romantik. Du bör ha en bra ekonomi, men du tycks också dra på dig en del höga räkningar. Var försiktig med pengar, och spara om du kan. Spel ger ingen vinst.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Du bör ha det eleganta och fina till din fördel. Här kan det vara något nytt med en dator som du får glädje av. Du är så frisk och glad. Nu har du en bra dag framför dig med rar romantik. Barn tycks vilja dig väl och de skrattar rart. Skratta, älska och var glad för här har du det bra.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Var försiktig med vad du säger i kärlek. Var bestämd om du är säker på din åsikt, men är du inte det så var diskret. Kärleken ger dålig utdelning nu. Kostnader i massor tycks du få nu, men du har nog räknat med dem och har en reserv att ta till. Spelvinst tror jag inte på nu, så bäst är att spara.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Har du med sjukvård att göra så är det just för dig som dagen ska vara som bäst. Känslan av att hjälpa är stor just nu, och du för glädje med dig. Det kan vara ett bra tillfälle att investera i en ny bostad. När det gäller spel så säger stjärnorna att du ska låta bli att spela, och spara i stället.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Nu verkar det lite enformigt och tungrott i ditt arbete. Dock säger stjärnorna att det går bra för dig, och du bör hålla dig frisk med ett positivt sätt. Pengar är bra att ha och nu kan det vara så att du får extra mycket av den varan. Du kan ha vinstchans vid köp av en lott, och det gör dig extra glad.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Någon kan komma att visa dig ett papper med överraskande besked som får dig att fundera. Jag tror att du får framgång av det. Du får god hälsa. Du har ett framgångsrikt sätt som nu ger dig tur. Din optimism växer sig än starkare och du kan vinna i spel. Men spela bara för en liten slant.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Nu kan du vara inne i en cirkel av avundsjuka. Det gäller att du är observant på omgivningen och noggrann i ditt arbete. Din livskraft ska vara stark. Den kärlek som du redan har är den bästa även om det verkar lite tomt. Koppla av med en bok och njut. Snart får du en kram och då trivs du så gott.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Sysslar du med ritningar och konstruktioner så bör du vara framgångsrik. Ditt arbete går undan kvickt och raskt, och du verkar sprudla av sundhet. Det är dina ord som är avgörande, och vänner tycker tydligen att det du säger är rätt. Även barn ger dig kärlek, så tro på dig själv då du har rätt i mycket.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Det verkar som om en form av utbildning inom ditt arbete kan bli aktuell för dig. Blir det så har du gott anseende hos din arbetsgivare. Nu är det bäst att du tar det försiktig med initiativ i kärleken. Dagen verkar dock bli festlig, men i romantiska sammanhang blir du inte framgångsrik.

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.