Dagshoroskop
Fredagen den 30 september
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Den här dagen ska öka ditt behov av kunskap på ett positivt sätt. Håller du på med utbildning nu så får du framgång. Både du och arbete fungerar bra. Nu kan du få uppleva en tid med positiva besked ifrån vänner. Du kan även komma att knyta nya kontakter. Du är populär och omtyckt.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Ett fint erbjudande som gäller arbete kan nu komma till dig. Det kan göra dig rådvill, men det är smickrande för dig och valet är ditt. Hälsan är god. Även om du menar väl så kan det vara så att man missförstår dig. Förklara noggrant dina synpunkter i allt vad som gäller dig och kärleken.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Nu talas det om att du kan få en synnerligen romantisk dag. Dagen kan ge dig glädje, och vänner vill gärna umgås med dig. Nu har du lycka i kärlek. Här kan du få nya fina slantar, så du får råd till nya inköp. Du kan även komma att få lyckan att vinna i ett lotteri. Vinstlyckan är din.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Du vill så väl just nu, och i din iver att allt ska gå bra kan det vara så att du tröttar dig lite för mycket. Men omtyckt ska du vara i ditt arbete. Här är bäst att låta kärleken vara mer stillsam, ska du njuta så är det mer av dig själv än av en ny vän. Bästa kärlek finns i ditt eget sköna hem.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Du har en fin blick för hur arbetet ska skötas, och du får mycket uträttat. Du har ett kvicktänkt huvud och du är frisk, det ger dig framgång. Inkomsten kan komma att öka för dig nu. Det är ditt så positiva sätt som ger resultat. Någon spelvinst är inte möjlig nu säger stjärnorna, så var sparsam.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Någon större lycka i kärlek får du inte nu. Det verkar trögt när det gäller romantiken, så var mer för dig själv. Kärleken är på en låg nivå nu. En blomstrande tid väntar äntligen din tidigare ansträngda ekonomi. Fin inkomst, men vinst i spel verkar inte öka din status till en högre nivå.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Omändringar i ditt arbete kan det talas om, men det blir nog bara prat. Var försiktig med din rygg och ta det lugnt, men visst har du god hälsa. Nu kan du komma att bli bjuden till en trivsamt rolig fest, du bör gå för man önskar just dig som gäst. Kanske kan du även få lyckan att vinna på en lott.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Nu ska du visa uppskattning för det arbete du har på ett lite mer öppet sätt. Det verkar vara konkurrens för att få arbete, så njut av din tjänst. Något som är en extra inkomst kan du komma att få. Det gör dig på ett strålande humör, och du kan även få en mindre spelvinst. Du har lycka i spel.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Var inte så snabb med att prata nu, utan tänk först. Irritationer kan uppstå i onödan, en del i din närhet verkar stingsliga så var diskret. Du bjuder till fest och det blir dyrt, men de gåvor du får täcker väl dina utgifter. Chans till spelvinst är liten. Din ekonomi mår bäst av att spara.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Det kan vara så att du inte finner den trivsel som du önskar i ditt arbete. Men det är ju ändå ett arbete, så var mer positiv än klagande. Din kärlek är så trygg och stabil. Du kan finna dagen som allra bäst i egna hemmet. Du är så romantisk och kan få ett kärleksfullt, rart besök.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Behagliga stunder med vänliga vänner där umgänget är en fest. Firas något som har med examen att göra, ja, då får du glada vänner i ditt umgänge. Vill du investera i konst så får du det behagligt och vackert runt omkring dig. Men den investeringen ökar mycket sakta. Vinstchansen i spel är liten.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Nu ska det vara behagligt och tryggt på ditt arbete. Rutiner - men roliga sådana - ska det vara. Du ska trivas fint och även arbetet ger dig trivsel. Nu kan du duka upp till fest, och du firar tydligen en framgång. Spel kommer att göra dig lycklig, så du kan få en vinst - men även avundsjuka från andra.

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.