Dagshoroskop
Tisdagen den 30 augusti
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Du borde ta det lilla lugna med arbetet och inte stressa. Har du någon ledig dag, så passa på att vila. Du är omtyckt och anses vara sund. Det positiva vill inte släppa sitt tag om dig och du omges av mycket kärlek och omtanke. Du utstrålar stor värme. Många vill vara i din närhet nu.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
En dag som ska ge dig glädje inom ditt arbete. Du är omtyckt och får bra resultat, så uppskattad är du. Din hälsa är fin, och du är sund. Värdehandlingar kan du få, och är det så att du får dem nu så tror jag att de ger dig fin utdelning i framtiden. Nu ska du ha trygg och bra ekonomi.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Nu bör det vara dags med förändringar på arbetet. Så föreslå nu det du tänkt dig så bör arbetet bli gladare och effektivare. Hälsan klarar du bra. Dig tror man på och vill gärna ha som sin vän. Nu tänks det många vackra tankar om dig, du måste vara en sann och perfekt vän att dela sitt liv med.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Ägna dig mer åt det som gäller dig själv och skäm bort dig med en present, det är du värd. Var dock diskret i kärlek och se dig själv som det bästa. Nu bör du mer titta än köpa. Det är bäst för dig att spara dina slantar, och måste du spela så var verkligt snål. Bäst är att avstå från spel.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Nu flyter ditt arbete i lugn och bra takt. Tjatigt tycker en del, men du trivs. Det ser trivsamt ut runtomkring dig, och din hälsa domineras av glädje. Något som har med bostad och utlandet att göra kan locka dig att investera. Det tycks bra. Värdepapper som obligationer verkar vara en bra investering.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Ta det lite försiktigt med arbetet den här dagen, och överansträng inte din hälsa. Det är det inte värt, här gäller att låta rutiner råda. Även om du hoppas på att få bättre ekonomi tror jag att det dröjer ytterligare innan de stora pengarna kommer. I spel verkar du inte få någon vinst.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Det är inte precis den trivsammaste dagen i ditt arbete, men det ska i alla fall vara tryggt. I bland är det bara för mycket när det gäller arbete. Vill du investera i en resa nu verkar den kunna bli verkligt bra för dig. Vinner du i spel så är det en mindre slant. Var sparsam om du måste spela.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Nu tycks du finna de rätta idéerna i ditt arbete och du blir uppskattad för detta. Du bör få uppskattning av dina kolleger och är så sund. Var försiktig med din kärlek och var rädd om den du vill behålla. Var även försiktig med nya inviter! Det stillsamma och diskreta inom kärlek är bäst.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Man ska fira något på ditt arbete. Du ser fram emot detta, men du räknar inte med att få ut något extra av det. Glädjen dominerar dig till framgång. Något som du hoppats på ger inte så mycket pengar som väntat, men det som kommer är välkommet. Vinstchansen i spel är liten. Bästa vinst är att spara.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Har du börjat fundera på att förändra i ditt arbete så är det bra tid för detta nu, men det blir nog bara funderingar. Var rädd om din hälsa. Trivseln dominerar dagen, även om du tycker att det är en aning rutinmässigt på kärlekens område. Dagens mitt kan bli både spännande och romantisk.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Har du en vän som du älskar så ska du passa på att uppvakta denna din vän med en kärleksfull gåva. Låt blomster få visa vad du känner i ditt hjärta. Stjärnorna säger att du lever väl dyrt just nu, men du tycks trivas bra och det verkar inte som ett minus. Men var snål i spel, här syns ingen vinst.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
Är det tal om nytt avtal på din arbetsplats så ska det ge dig tur. Det talas även om förbättrat förhållande inom arbetet. Friskheten trivs hos dig. Du är omtyckt och populär, det beror nog mycket på att du visar upp ett så positivt och hjälpande sätt. Kärleken är behaglig och du trivs bra.

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.