Dagshoroskop
Lördagen den 23 juli
Väduren ca 20/3 - 19/4

Väduren
Vänligheten har bestämt sig för att bo hos dig. Blir du bjuden till fest så njuter du och kan få det mycket roligt. Nu är glädjen din bästa vän. Du kan få höra att man anser att du är en god ekonom, och hur det nu än är med den saken så ska du kunna få pengar som vinst. I spel är lotto bäst.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Oxen
Arbetar du med sjuka människor så är just den här dagen en dag som blir din lycka. Du är frisk och sund, och andra kan tänkas ge dig gåvor. Harmoni finns hos dig och det kan tyda på att kärleken växer sig allt tryggare och rarare. Även dina vänner upplever dig som harmonisk.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Tvillingarna
Datorer ska det vara som ger dig lycka och framgång, så sysslar du med det så hör du till vinnarna. Du bör vara frisk och du ler så vinstrikt. Det kan vara kläder som du köper och det är bra köp, du trivs fint. En bank kan komma att ge dig ett glädjande besked, och din ekonomi är stark.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Kräftan
Arbetstiderna kan komma att ändras för dig och det tror jag inte att du kommer att ogilla. Du verkar vara så positiv nu. Men varför felsöker du andra? Har du med datorer att göra så tror jag att du får extra bra inkomst. Du kan även ha lyckan med dig att vinna i spel, säger stjärnorna, och då på lotto.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Lejonet
Blir du kallad till en chef nu så är det säkert för att du ska få ett positivt besked. Du verkar vara omtyckt och frisk. Du sprudlar av god hälsa. Chansen att bli bjuden till fest är stor, och det kan vara där som du gör ett möte som får dig att skälva av glädje. Stor lycka i kärlek får du nu.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Jungfrun
Den kärlek som du vill ha kvar i rarhet, bör du vara mycket aktsam om. Dagen kan vara lite irriterande i kärlek. Kärleken är på sin svagaste nivå. Nu kan det vara många som önskar vara i din gemenskap. Det beror på att de känner på sig att du kan få vinst och de vill spela ihop med dig.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Vågen
Kärleken är på sitt raraste humör och du kan även lyckligt planera för en fest med romantiska inslag. Stjärnorna talar om harmoni och lycka. Dina pengar räcker till det mesta, men visa i alla fall sparsamhet. Spel verkar inte ge dig någon större vinst så spara spelpengarna till en annan dag.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Är det så att du har en annan uppfattning om hur arbetet ska skötas, så kan det vara rätt att föra fram dina åsikter. Du har ett vägvinnande leende. Någon spelvinst tror jag inte att du får nu, så var sparsam. Men du bör ändå ha god ekonomi och du verkar få en dag som ger dig förhoppningar.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Nu har du en bra dag framför dig med rar romantik. Barn tycks vilja dig väl och de skrattar rart. Skratta, älska och var glad för här har du det bra. Ekonomin bör vara stabil, men trots detta så bör du inte låna ut pengar nu. Det kan bli svårt att få igen dem, så riskera inte dina slantar.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Stenbocken
Nu kan du få en ganska så arbetsam dag. Här gäller det att du är snabb så att inte arbetet växer dig över huvudet, det tar en del på krafterna. Nu kan du få uppleva lyckan av att vara populär i andras ögon, och gäller det ett val så kan det vara du som kommer ifråga. Våga tro på dig själv.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Vattumannen
Arbete i rutiner tycks ta den mesta tiden. Visst kan du tycka att det verkar tråkigt, men det mesta bör vara tryggt. Hälsan ska vara stabil och god. Kostar du på dig en utbildning nu så är den nog rätt, du kan även få ett bidrag till den. Men när det gäller spel så ska du vara sparsam.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Fiskarna
En envis människa i din närhet kan ställa till förtret för dig. Var försiktigt med vad du säger och var diskret. I kärlek ska du vara avhållsam. Din ekonomi bör vara under kontroll nu, och du får råd med en investering i en resa. Spel verkar kunna ge dig vinst, men det är en liten vinst.

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.