Hunden Zorros blogg,

Hej! mitt namn är katrin och jag är 39 år och har hunden zorro som är en hamilton stövare på 4 år vi köpte honom den 15 juli 2011 .

personligt

Publicerat: 7 augusti 2012

Hej!

Jag livet med babyn å min älsta son går vidare med blöjbyten,föräldrapenningsdagar som ska fixas till,förberedelser inför skol starten för den älste som nu blivit 12 år i sommar och nu ska även snart reflexer börjas att ses över för visst har mörkret börjat komma nu så smått och hockyen börjar snart en ispremiär har vi hunnit med,å snart börjar trophyn inan elitserien börjar.

Hur mår ni och hundarna i denna regniga sommar?,jag saknar verkligen en hund men var ju tvungen att inse att tiden inte räckte till,men kan ju gå till hundrast gården å kika å hälsa på hundarna där som tur är.

Kram till er alla från mej.Kyss

bebisen

Publicerat: 28 juli 2012

nytt kort på bebisenSkrattande

zorro

Publicerat: 12 juli 2012

Hej vill bara medela att zorro nu bor hos min kompis å har det väldigt bra,har 2 katt kompisar,är nu på semester i dalarna å har där en hund kopis,vi har kontakt å träffar honom,han är ofta på en hundrast gård,vill ni att jag skriver om honom å mitt liv här ändå?jag kunde ej klara å orka med 2 barn å en hund.

 

kram

zorro

Publicerat: 11 juli 2012

Hej!

vill bara medela att zorro ej lever med oss längre,å jag undrar om ni ändå vill att jag skriver här om honom?

personligt

Publicerat: 20 maj 2012

Cool Hej!

vi mår bara bra å lill prinsen växer å utvecklas,min stora grabb väntar på att elitserien i hocky ska börja,loppisen-barn loppisen som jag arrangerade var bra å uppskattad å de vill ha en ny i höst å helgen s om kommer ska jag gå på 2 loppisar i vårt område,hur mår era hundar? zorro mår bara bra,kramizz

personligt

Publicerat: 12 maj 2012

Hej !

Här kommer en bild på min lilla prins som nu den 10 maj blev 3 månader,livet rullar på med matning å blöjbyten,matlagning å städming å hund prommenader,prommenader är härliga men vi har haft ett hemskt regnande i några dagar nu men idag har vi sol,igår fick lill prinsen sin första vaccination å oj oj vad han skrev å fick feber å nu trött så han sover mycket nu,men det blev en kortis på stan idag å imorgon ska vi till torget i karlstad då det är postkodslotteriet,men ja har ej vunnit,de va de i grums,men kul jippon runt om och gratis fika å tävlingar,nu blir det snart hund promme i solen ,ha det bra kram. 

personligt

Publicerat: 27 april 2012

Hej! ja här rullar livet på med ammning,blöjbyten,hund promenader samt förberedelser för barn loppisen på vårt torg i  vår stad,jag ska inte sälja något bara arrangerar den det är en barn loppis den 19 maj å det är ca 30 st anmälda,hoppas på fint väder å mycket folk,blir det bra så ska jag arrangera en i höst,min son är nu snart 3 mån å allt går bra,zorro är som vanligt snäll ,go och påhittig trevlig helg

personligt

Publicerat: 23 april 2012

Cool Hej alla mina goa vänner där ute i landet samt alla underbara å goa vovvar,hur har ni det?bra hoppas jag,här går livet som på räls,barnen mår bra å gubben jobbar å sliter å å jag tar hand om zorro å barnen å hemmet å ser fram emot dem dagar då min man är ledig så det blir lite avlasstning å mys i massor,och zorro får husse tid.

Igår så var de båda hussarna ute med zorro länge på kvällen å de såg en fulle gubbe som kissade ute å sen gick de lite till med zorro å såg då samma fulle gubbe som hade gått å lagt sig under kyrk klockan,jag tror de va lite rädda alla 3 ,men så kan det vara,min son säljer maj blommor och det har gått jätte bra.

ha det så bra nu så hörs vi,voff å kram från oss.

 

 

 

zorro

Publicerat: 14 april 2012

CoolHej ! här har vi 11 g varmt å 1 och en halv timme har zorro varit ute på sin morgon promme å sen fick han å husse gå in så jag å pojkarna gick till stan hoppas ni alla hundar å mattar å hussar har det bra här är det fullt upp,zorro mår bara bra

personligt

Publicerat: 23 mars 2012

Cool Hej på er alla vänner ,här har vi det bara bra och bebisen är nu 6 veckor i dag ,ja tänk vad fort tiden går,imorgon ska vi på vår åter kommande barn mässa som är en helg varje dag.zorro mår bara bra å vi har +15 g varmt å vi är ute med zorro å bebisen i  typ 2 timmar varje dag,nu  är det våren på riktigt det är härligt.

zorro

Publicerat: 10 mars 2012

Hej! alla goa vänner och vovvar,hoppas ni har det bra i vårt vackra vår väder,här har vi sol å +7 grader,zorro vilar nu efter vår långa morgon prommenad,jag passar på att skriva lite här då bebisen sover å min gubbe å äldre sonen grejar med bilen å dess däck,blir väl en bil tur sen ev och senare så blir det lördagsmys till melodifestivalen å jag hoppas ju att top cats vinner hi hi jag är ju värmlänning,men jag tycker ju att melodifestivalen var bättre förr då det var riktig schlager,ja annars så består nu mina dagar av blöjbyten amning,prommenader,matlagning å läxläsning,från vårt köksfönster så ser vi på de som väver med medborgarskolan,gött att det går mor ljusare tider,ha det nu så bra kram från värmland,zorro hälsar till er alla.

personligt

Publicerat: 5 mars 2012

  Hej alla vänner eftersom jag ny har en bebis på 3 veckor så hinner jag ej skriva så mycket här men skriver lite då å då,2 barn,hund å gubbe,ja ni vet hur det är,denna bilden är tagen då jag å min syster fikade på stan,amerikansk våffla som var jätte god,idag ska jag köpa frolic till zorro,nu har vi minus 3 grader här men det lutar mot vår varje dag kramizz

Höst promenader

Publicerat: 26 februari 2012

Cool hej idag var gubben å jag å bebisen å zorro på en fin vår prommenad och vi gick 2 och en halv km å stor bror va hemma han har feber-inte kul men det blir nog bättre,sen åkte zorro med husse på en bil tur å ytterligare en prommenad,jag å bebisen var på cafe gudstjänst å  min mor kom hit en sväng.ha det bra kramizz till er alla

personligt

Publicerat: 18 februari 2012

Cool Hej!alla mina vänner å hund vänner hoppas ni alla har det bra hela familjen mår bra,å lille bebisen åxå var på bvc i går å allt var ok,min man är å handlar nu å sen står matlagning på schemat,ha det bra mer bilder kommer å gud vad kul att vara med i månadensbild hoppas nu att många röstar på zorro,skulle va kul om han vann,många kramar till er alla

personligt

Publicerat: 14 februari 2012

hej nu har jag fött vår son,den 10 feb kl 05:22Kyss