"Tvillingkatter"

21

Medveten om att jag genererar många kattprat Skäms, men ni hänger ju på så ni tycker förhoppningsvis det är kul. Jag har mycket idéer och när man sjösatt en kommer det en ny idé verkar det som. Hur som helst den här leken går ut på att hitta tvillingar på sajten.

 

Jag lägger ut en bild på en av mina katter och den som tycker sig ha en "tvillingkatt" (en likadan) lägger ut en bild och sedan får vem som helst ladda upp en ny bild på en katt och så letar vi tvillingar till våra katter. 

CoolCool SkrattandeSkrattande  FlörtFlört

Pixie är först ut!

Diskussion

Misan, 1985- 1996 är ganska lik Pixie, eller?!

 

Hihi, fantastiskt lik! Kul! Någon annan som vill testa och se om deras katt har en tvilling? Glad

Min farbror Rädisa, är han inte lite lik M-Louise Svärdströms katt - Åke

Här kommer farbror Åke en röd tvillingsjäl till.

Här kommer Marängen o undrar var hennes tvilling håller hus?  =)

17 mar 2012 23:53

Kan det vara denna dam kanske? Detta är en av katthemskatterna vi försökte med. Shanti döpte vi henne till.
Hon är inte lika långhårig och har inte riktigt lika gula ögon, men garanterat lika vit och mjuk i pälsen. Glad

17 mar 2012 23:57

Finns det någon här som har en Ragdoll som skulle kunna vara tvilling med min Texas?

Texas kanske är "ensambarn", eller också är hans tvilling bortadopterad utanför kattsajten Flört. Han får ligga kvar och vänta på sin tvilling. Jag ska leta bland vänner och bekanta och se om jag hittar honom. Glad Någon mer som vill testa och se om de har tvillingar medans vi letar efter Texas tvilling?

Kolla in "Nallenkattens" Skrållan, hon är väldigt lik Texas, men hon kanske inte är så aktiv här just nu, men tvillingen finns i alla fall.

20 mar 2012 19:41

Försökte kolla in "Nallenkattens" sida, men när jag sökte på medlemmar så säger den att det inte finns någon med det användarnamnet. Rynkar på näsan

Testar och lägga in en länk till hennes sida, det borde man få göra tycker jag. Knorre har rätt här har du din tvilling-tjej. Glad

http://www.hemmetsjournal.se/nallenkatten/katt

Eller ett syskon i alla fall? Flört

20 mar 2012 23:15

Haha, ja där var en väldigt lik kandidat må jag säga! Skrattande

Här är en annan Skrållan, finns kanske en " tvilling " till henne då!?

 

Har fått tillåtelse att låna Tusse som en trilling till Pixie och Misan, kunde inte låta bli. Vi har skämtat så mycket om hur lika de är Tusse och Pixie. Här är alltså Tusse! Glad

Nog tycker jag att vår Muffi (2005-2010) är ganska så lik söta Skrållan, iaf i ansiktet. En tvillingsjäl? Glad

 

Så fin Muffi är/var , väldigt lik Skrållan tycker jag. Inte bara ansiktet utan hela kroppen. Fast det syns inte på min Skrållanbild.  

Har Picasso någon tvilling på sajten? Glad (Han hoppas på en trilling säger han, för det finns en katt som ser ut precis som han som han springer på i hallen här hemma hos oss, fast den är så blank, platt och kall så han skulle vilja ha en trilling också Obestämd)

 

Marängens tvilling kanske?

 

Picasso, kanske lilla Ollie som varit föreningskatt en gång i tiden är din tvilling. Nu har han fått ett hem och matte besöker Ollie då och då.

 

Har prästen Sotis nån tvillingsjäl?