ANNONS

Fråga Heikki

Heikki Vesa är en av Sveriges mest respekterade siare och astrologer. Här kan du konsultera honom och fråga om precis vad du vill.

När Heikki fått din fråga tar han fram sina spåkort och lägger en stjärna bara för dig. Precis som om du hade suttit mitt emot honom.

Observera att Heikki inte svarar på följdfrågor. Har du fler frågor efter att du fått ditt svar måste du göra en ny beställning. 

Leveranstid:
2-6 dagar (e-post)
1-2 veckor (vanlig post)

Fyll i dina uppgifter (beställaren):


Leveranssätt

Skriv din fråga till Heikki: *

(OBS Max 300 tecken!)
tecken kvar

Om din frågeställning avser andra personer fyller du i deras uppgifter här:

(OBS Du kan bifoga uppgifter om max 2 personer!)

Person nr 1

Person nr 2

Din beställning

Produkt Antal Belopp
Fråga Heikki 1 395 SEK
Porto 1 0 SEK

Totalt:

395 SEK

Jag godkänner köpvillkor och samtycker till att Hemmets Journal lagrar mina personuppgifter för att kunna tillhandahålla den beställda tjänsten. Läs samtliga köp- och personuppgiftsvillkor här.

IPaddress = 3.236.218.88

Prenumerera!

Hemmets Journal är Sveriges vänligaste familjetidning som kommer ut varje vecka med massor av läsning, korsord, matrecept, hälsa, och mycket annat.

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842