Ödestriangeln ger vägvisning

Utifrån de tusentals "spåstjärnor" Heikki Vesa lagt åt nyfikna medmänniskor genom åren och hans djupa insikt i kortens betydelser, har han konstruerat ett siarprogram. Programmet lägger ut korten efter ett mönster som han kallar Ödestriangeln.

Tolkningen skrivs ut i form av ca åtta sidor heltäckande information om allt från ekonomi och speltips till kärlek och barn. Givetvis kan en dator inte lämna lika precisa spådomar som en riktig siare. Se därför Ödestriangeln som ren förströelse även om den säkert ger dig en hel del positiva idéer för framtiden.

Beställ din egen Ödestriangel eller varför inte beställa den till en vän som en present?

Leveranstid:
2-6 dagar (e-post)
1-2 veckor (vanlig post)

Fyll i dina uppgifter (beställaren):

Ödestriangeln avser


Leveranssätt

Din beställning

Produkt Antal Belopp
Ödestriangeln 1 249 SEK
Porto 1 0 SEK

Totalt:

249 SEK

Jag godkänner köpvillkor och samtycker till att Hemmets Journal lagrar mina personuppgifter för att kunna tillhandahålla den beställda tjänsten. Läs samtliga köp- och personuppgiftsvillkor här.

IPaddress = 172.20.110.118

Prenumerera!

Hemmets Journal är Sveriges vänligaste familjetidning som kommer ut varje vecka med massor av läsning, korsord, matrecept, hälsa, och mycket annat.

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842