ANNONS

Ring Heikki Vesa direkt!

Heikki Vesa är landets kanske mest kände astrolog, inte minst genom sitt mångåriga samarbete med Hemmets Journal. Han är en oerhört flitigt anlitad siare och du kan även ringa och personligen prata med Heikki. Du kan fråga honom om precis vad du vill och han tar snabbt fram sina spåkort och lägger en stjärna bara för dig.

Ring och konsultera Heikki Vesa direkt!

Numret du ringer är

0939-104 29 00

Priset för betalsamtalet är 27 kronor per minut

BÄSTA TID FÖR SAMTAL TILL HEIKKI ÄR kl 10-18 ALLA DAGAR!

Tänk på att kostnaden hamnar på din vanliga telefonräkning och att samtalet kommer att vara märkt Egmont Publishing.

Heikki Direkt kan endast användas av dig som ringer från Sverige och har ett svenskt telefonabonnemang. Du som har Comviq-abonnemang kan tyvärr inte ringa pga Comviqs debiteringspolicy.

Prenumerera!

Hemmets Journal är Sveriges vänligaste familjetidning som kommer ut varje vecka med massor av läsning, korsord, matrecept, hälsa, och mycket annat.

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842