Nummer 29

Här kan du fylla i dina korsordslösningar till Kryssjournalen nr 29. Du väljer själv hur många lösningar du vill tävla med. Lösningsorden hittar du genom att lösa ut de rosa rutorna i korsorden.

Sista tävlingsdag: 25 juli 2024.

Efter att du har skickat in dina lösningar får du en bekräftelse på din e-post med det du har fyllt i.

29/2024

Om jag vinner en prenumeration väljer jag

3 nummer av Hemmets Journals Bästa Kryss
3 nummer av Nära
3 nummer av Svenska Öden & Äventyr
2 nummer av Stickat & Sånt
3 nummer av Historiska Brott & Mysterier
3 nummer av Classic Motor
3 nummer av Bamse
3 nummer av Hälsa
3 nummer av Hus & Hem
3 nummer av 91:an
3 nr av Hemmets Journal (jag är inte prenumerant)
3 nr av Hemmets Journal (jag är redan prenumerant men vill förlänga min prenumeration med 3 nr gratis)

Fyll i dina uppgifter

Jag samtycker till att Hemmets Journal lagrar de personuppgifter jag angett för att kunna utse vinnare i korsordstävlingen och skicka ut eventuell vinst. Alla uppgifter kommer att raderas senast 14 dagar efter att tävlingen är avslutad. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Prenumerera!

Hemmets Journal är Sveriges vänligaste familjetidning som kommer ut varje vecka med massor av läsning, korsord, matrecept, hälsa, och mycket annat.

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842