ANNONS

Beställ ditt exemplar av Ljuva minnen - Kryss med nostalgi!

På den här sidan kan du som är prenumerant på Hemmets Journal beställa ditt gratisexemplar av Ljuva minnen - Kryss med nostalgi som medföljer som bilaga till lösnummerköparna i Hemmets Journal nr 43! 

Du måste ange antingen ditt prenumerationsnummer (8 siffror) eller ditt personnummer (10 siffror) samt alla adressuppgifter och telefonnummer. Ange gärna din e-postadress om du har någon.

Beställningsformuläret är öppet till och med söndagen den 15 november 2020. Därefter kan du inte längre beställa Ljuva minnen - Kryss med nostalgi utan kostnad. OBS! Du kommer inte att få det nummer som avbildas till höger utan Ljuva minnen nr 6 som då är nyutkommen.

Jag samtycker till att Hemmets Journal lagrar de personuppgifter jag angett. Tävlingssvar raderas senast 14 dagar efter att tävlingen är avslutad. Uppgifter som insamlats för annat ändamål behålls så lång tid som krävs för att ändamålet ska kunna verkställas. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Prenumerera!

Hemmets Journal är Sveriges vänligaste familjetidning som kommer ut varje vecka med massor av läsning, korsord, matrecept, hälsa, och mycket annat.

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842