ANNONS

Har du gjort Sveriges finaste pepparkakshus?

Oavsett om du har byggt en klassisk pepparkaksstuga, ett slott, eller en skalenlig modell av Villa Villekulla så är du välkommen att vara med och tävla. Bara fantasin sätter gränserna.

Ladda upp en bild på ditt färdiga pepparkakshus så har du chansen att vinna fina priser från Bagaren & Kocken.

1:a pris är ett proffsigt knivset med kockkniv, brödkniv och skalkniv från Mareld. Skaften är ergonomiskt utformade och tillverkade av sandelträ.

2:a pris är två fina skärbrädor i akaciaträ från Mareld. De fungerar minst lika fint som serveringsbricka för exempelvis ostar eller tapas.

Ditt tävlingsbidrag behöver vi ha senast 13 januari 2019. Inskickade bidrag kan komma att publiceras i Hemmets Journal och/eller andra av Hemmets Journal utgivna tidningar och böcker inför nästa jul.

Lycka till!

Ladda upp din bild (jpeg, png eller gif, max 10 Mb)

Ladda upp
Jag har läst och godkänner villkoren.

Sök bland bilderna


Alla uppladdade bilder

Prenumerera!

Hemmets Journal är Sveriges vänligaste familjetidning som kommer ut varje vecka med massor av läsning, korsord, matrecept, hälsa, och mycket annat.

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842