ANNONS

Har du tagit Sveriges finaste sommarbild?

Solblänk i viken, smultron på strån, barfotadans på verandan — sommaren är full av vackra ögonblick. Nu kan du vara med och tävla i Hemmets Journals stora sommarbildstävling och vinna fina priser!

sommarbild.jpg

Vi vill se dina vackra fotografier från sommarens ljuvliga dagar! Kanske är det just du som har fångat Sveriges finaste sommarbild? Reglerna är enkla:

  • Bildmotivet ska vara en sommarbild
  • Fotografiet ska vara taget av amatör.
  • Om någon annan än du har tagit bilden måste fotografen vara tillfrågad.

Enklare kan det inte bli!

En jury från Hemmets Journal bestående av chefredaktör Håkan Ström, redigeringschef Joakim Norling och webbredaktör Sara Riis Hasselskog kommer att välja ut vinnarna bland alla de bilder som kommer in. 

Fina priser!

1 pris

Valfri prenumeration från dintidning.se till ett värde av 450 kr. På din tidning kan du välja mellan en rad olika prenumerationer på tidningar inom alla intresseområden, alltid till bästa pris. 

 

2-4 pris

Valfri prenumeration på dintidning.se till ett värde av 250 kr.

 

5-10 pris

Boken Hej 60-tal. Här kan du läsa mer om boken.

 

 

Sista datum att skicka in bilder är  9 augusti 2020. 

 

Vinnarbilderna publiceras i HJ nr 38 och på vår webbplats!


Sök bland bilderna


Alla uppladdade bilder

Prenumerera!

Hemmets Journal är Sveriges vänligaste familjetidning som kommer ut varje vecka med massor av läsning, korsord, matrecept, hälsa, och mycket annat.

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842