Spådom online

Stjärnorna tror att någon kommer att uppvakta dig med en juvel av något slag så du måste vara lyckligt lottad om så blir fallet. Andra finner dig vara både trevlig och rart kärleksfull så visst är du värd allt vad glitter heter.
Har du önskat att bli gravid eller är det så att din önskan gäller arbete med barn så är det nu som denna önskan kan bli uppfylld. Hjärter sex talar om lekande barn som ger dig lycka genom sitt sätt att vara. Tro på de små de är kära och rara.
Klöver sju är ett tecken om att du ska få en gåva eller en arvedel. Visserligen av mindre sort, men i alla fall till din fördel. Kortet talar om att det kan ha med lantlig miljö att göra och du syns mer skina som en sol än gråta, så det måste vara en fin gåva/arvedel.

Prenumerera!

Hemmets Journal är Sveriges vänligaste familjetidning som kommer ut varje vecka med massor av läsning, korsord, matrecept, hälsa, och mycket annat.

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842