Jag har inte fått min prenumerationspremie

Om du har tackat ja till och betalat en prenumeration som inkluderar en premie får du räkna med att det tar tre-fem veckor tills din premie skickas ut.

Om du inte fått din premie senast fem veckor efter att du betalade för prenumerationen är du välkommen att kontakta kundtjänst:

Mejl: pren.hj@egmont.se
Telefon: 040-29 20 00 (vardagar 8-18) 

>>Tillbaka till Kundservice

Prenumerera!

Hemmets Journal är Sveriges vänligaste familjetidning som kommer ut varje vecka med massor av läsning, korsord, matrecept, hälsa, och mycket annat.

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842