Dela ditt vårtecken med oss!

Ännu är det långt till våren, men man kan väl få drömma? Därför vill vi redan nu höra om ditt bästa vårtecken. Lagom till vårdagjämningen (i HJ nr 13) visar vi alla de bästa i tidningen. Alla som publiceras belönas med Trisslotter!

vartecken.jpg

Skriv kortfattat några meningar om ditt bästa vårtecken. Är det de första
krokusarna i trädgården? Porlandet från vårbäcken runt knuten? Flyttfåglarna som vänder tillbaka i långa sträck? Eller något helt annat? Skicka väldigt gärna med en bild på ditt vårtecken!

Senast den 3 februari 2020 måste vi ha ditt vårtecken. Alla vårtecken som
publiceras i tidningen belönas med Trisslotter. Vi har 100 lotter att dela ut!

Du kan även tävla på Instagram: Ladda upp din bild direkt från din telefon och använd hashtag
#hjvårtecken

Ladda upp din bild (jpeg, png eller gif, max 10 Mb)

Ladda upp
Jag har läst och godkänner villkoren.

Sök bland bilderna


Alla uppladdade bilder

Prenumerera!

Hemmets Journal är Sveriges vänligaste familjetidning som kommer ut varje vecka med massor av läsning, korsord, matrecept, hälsa, och mycket annat.

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842