Ta vinterns vackraste bild och vinn en surfplatta!

Vintertid är tid för utflykter i vår fantastiska natur, avkoppling i hemmets mysiga vrå eller kravlöst umgänge med nära och kära. Passa på att föreviga vinterns vackraste eller bästa stunder och skicka in din vinterbild för att tävla i Hemmets Journals stora fototävling. Du har chans till fina vinster från TCL!

Du kan skicka in ditt foto på två sätt:

• Ladda upp ditt foto på här nedan. Här kan du också se alla andra bilder som laddats upp.

• Skicka in din pappersbild till: Hemmets Journal, 205 07 Malmö. Märk kuvertet ”Vinterbild2024”. Bilder returneras ej.


Beskriv gärna motivet på bilden med några ord. Ange även ditt namn, din adress, din mejladress och ditt mobilnummer.

Senast den 11 januari 2024 vill vi ha ditt bidrag. Din bild kan komma att publiceras i både Hemmets Journals och i våra samarbetspartners tryckta och digitala kanaler.

Vinnarna publiceras i Hemmets Journal nr 9, ute i butik 22/2.

Lycka till!

Det här kan du vinna:

1:A PRIS ÄR EN SURFPLATTA

Tablet.jpg

TCL Tab 10 Wifi surfplatta med en skärm på 10,4 tum är perfekt för att streama serier och lyssna på poddar eller söka recept. Den har lång batteritid, stort minne och kameror med 8 och 5 megapixels upplösning. Värde cirka 1790 kr.

Surfplattan levereras dessutom med 12 månaders kostnadsfritt abonnemang av appen Flipp, som ger dig tillgång till över 70 veckotidningar, magasin och barntidningar – från Bamse till Hemmets Journal, Icakuriren, Vagabond, Hus & Hem och många fler.

VÄRDE CIRKA 2 730 KR (inklusive 12 månaders abonnemang på appen Flipp).

2:A PRIS ÄR EN MOBILTELEFON

Mobil.jpg

TCL 40 SE är en smartphone med 6,75-tumsskärm, lång batteritid och kamera med 50 megapixel. Med denna mobil kan du ta foton och njuta av filmer eller annan underhållning.

VÄRDE CIRKA 1700 KR.

3:E PRIS ÄR EN SMIDIG ROUTER

Router.jpg

TCL:s portabla router MW42V ger dig tillgång till internet när du behöver det. Routern passar i fickan, bilen eller båten och du kan ta med den överallt. Kan ansluta upp till 15 användare och har en batteritid på upp till 6 timmar.

VÄRDE CIRKA 699 KRONOR

Foto: Getty Images


Sök bland bilderna


Alla uppladdade bilder

vinterbild-1.jpg
vinterbild-2.jpg
vinterbild-3.jpg

Prenumerera!

Hemmets Journal är Sveriges vänligaste familjetidning som kommer ut varje vecka med massor av läsning, korsord, matrecept, hälsa, och mycket annat.

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1,1 miljarder kronor och har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor, och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842